10 October 2011
îi erau toate iubirile smulse din piept, și simțea coastele frânte. ca marea când își strânge apele, din inima ei se retrăgea toată speranța și n-avea decât frică. nu ocupa nimic...nimic din inima lui.

Lorelei.

3 comments:

£avi H. said...

frumoase cuvinte...
tu mereu scrii frumos...
trebuie sa trec mai des pe aici.

MWB said...

Buna ziua,
Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anunta-ti daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! A-ti primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v.a recomandat cu placere!
''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea.....iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB!

Caroline Zenker said...

My name is Caroline Zenker.
The pictures that you used obviously don't belong to you.
One of them belongs to me, but I coudl also easily name the other owners of those pictures.
I have to ask you to take my work down.
You have neither asked for permission, NOR LINKED BACK to the original.
If you refuse to do so, I will have to take legal steps.