24 September 2008

Jurnalul unei scriitoare-in cautarea paradisului




Am cautat azi,intamplator,versurile unei melodii vechi si am gasit altceva:am gasit fericirea.Desigur,nu fericirea ca melodie,ci adevaratul sentiment de bucurie.M-am intrebat de unde este fericirea,dar raspunsul nu l-am mai gasit.Pana acum fericirea a fost doar viata de zi cu zi,mai bine spus,veselia,bucuria.
Dar azi,fericirea mea s-a schimbat.Iubesc,voi iubi...voi iubi suflete,ganduri si...flori.Dar nu pot spune ca iubesc numai lucruri obijnuite,fiinte.Iubesc viata si asta e cel mai important.Am invatat,de la persoanele care conteaza cel mai mult pentru mine,sa iubesc,sa simt cand sunt iubita,si sa fiu fericita cu adevarat in timpul vietii mele,si de aceea imi place sa scriu.
Nu intamplator mi-am ales sa scriu pe blog,ci chiar am simtit ca trebuie.Am inceput cu compuneri banale,de copil,continuand cu ceva mai bun decat ceilalti,cu sensiibilitate si iubire.Nu pot sa neg ca-mi place si internetul,dar compunerile sunt ceva special pentru mine.
Imi place sa cant,sa pictez,sa scriu si sa dansez dar imi plac si limbile straine.Ce pot sa spun,ador viata asa cum este ea,deci,de aceea urasc eu emo-istele-gata cu ele!Sunt in continuare in cautarea paradisului,cu iubitul vietii mele fericite!

1 comment:

kristi said...

poi ji eu as spune la fel,mai ales ultima parte:"q iubitul vietii mele"!!!corect.....