13 March 2011

Desen 27


Îngerule,
Te întreb:
Ce vezi când privești în ochii mei?
Ce citești pe buzele mele?
Ce găsești aici, în inima mea?
Îți spun:
În ochii tăi am găsit lumină,
Pe buzele tale am mușcat dragostea,
În inima ta am scotocit minunea...
Te întreb:
Unde vezi steaua mea?
Ce e zâmbetul meu?
Îți spun:
Steaua ta e în buzunarul meu,
Zâmbetul tău e fereastra iubirii noastre.

Lorelei.

Te-ntreb: ce-ai vrea să ţii în mâini? Un măr sau un soare? Îţi place să ţii merele în mână şi soarele să-l vezi pe cer. Altfel te temi de el. Mi-aş vinde soarele pentru un măr, numai ca să-l primeşti în mâinile tale.

5 comments:

Banu Theodora said...

Soarele daca ne-ar incape tot in inima...P.S.:Da si mie mi-a placut azi si nu mai zic de picioare.:)

ღAzucenaღ said...

Cat de mult imi place ultimul vers :" zambetul tau e fereastra iubirii noastre" caci iubirea fara fericire nu ar exista ,si doar zambetele o tin in viata.

. said...

ultima parte e minunat de frumos scris ....felicitari

Father said...

Lorelei, Esti frumoasa si totul in jurul tau straluceste si e inflorit. Ingerii ti-au daruit iubirea si ea este in stralucirea ochilor, pe zambtul buzelor, in inima si mana care scrie atat de frumos. Sunt fericit cand intlnesc astfel de oameni minunati si plini de talent. Te felicit si am sa mai trec sa citesc din compunerile tale. Mult succes!

Father said...

Las afara mantia vrajita de mister si paranormal si pasesc in acest peisaj de primavara fermecat de ingeri si soare. Lorelei, te gasesc frumoasa, cu inima plina de iubire si sufletul plin de talent. Te gasesc scriind atat de frumos si ocrotita de ingeri. Te felicit si iti urez mult, mult succes! Am sa mai trec sa citesc din scrierile tale minunate!