15 March 2010

Cersetorule...


Doar a doua zi de amagire.Nimic mai complicat de-atat.Sufletul tau e aripa de inger rupta.Si stii?Esti asa de amuzant...Cand ma gandesc la fata ta de cersetor de iubire.Iti cersesti dragostea prin portile celor care n-au cui s-o dea.Si vai,esti asa de penibil,cum stai cu mana intinsa de parca dragostea ar fi ceva material si spui"dati-mi putina dragoste...".
In spatele tau iti canta o privighetoare insetata dupa ochii tai si dupa trupul tau.
Doar a doua zi de amagire...Cu ochii tai,prin ochii tai,pentru ochii tai strabate dragostea o cale lunga.Din inima mea pana in mana ta rozalie si murdara de neiubire.
Cuvintele tale asa de melancolice si parul tau...A devenit altfel,nu mai miroase a pepene galben.Am ramas in fata portii o vesnicie sa iti aud balada si cum ma fericeai prin toate incheieturile ca sa iti dau dragoste!!!
Marea imi spune soapte,imi spune sa nu te ascult,ca minti...porti in suflet stindardul urii si al deznadejdii.Am invatat sa nu ma incred in tine,de la 'prieteni'.
Ce copil!Ce ganduri de cersetor umil,sarman...sarac de sentimente.Ai ramas o speranta, si poate nici aia n-ai ramas.De cand mi-ai spus ca nu ma mai iubesti te-ai ofilit.Si nu esti singurul.Luna mi-a dat un dar,sa stii...mi-a dat darul de a te juca pe degete.E atat de simplu si amuzant,atat de perfect.
Imi place sa iti spun cersetor.Suna...fain...demn de unul ca tine.Nu-mi stai in fata,n-ai curajul.Ti-au picat genele de atata ura.Ti-a cazut sufletul.L-ai pierdut.Asa crezi?Ca l-ai pierdut?Te inseli...Vai,ce umilitor!Eu ti l-am aruncat.In ocean.In Oceanul Arctic.Cauta-l,daca n-ai ce face.Cauta-l printre talazuri,printre barci ingropate si prin nisipul gri colorat.Cauta-l.Asta trebuie sa faci.Sa-ti pierzi vremea,cersetorule...

Asa i-a spus sufletului lui.L-a parasit pe un scaun si-a plecat.

5 comments:

Anonymous said...

genial... multumesc din nou pentru comentariu

T. said...

vrei si tu leapsa?
m`am gandit sa ti`o dau, dar poate nu aveay chef..
:-s
chiar m`ar interesa o ciudatenie de`a ta

Lorelei said...

Ina,cu multa placere,merci si tie:*
Theo,multi pupici,am s-o fac,dar cred ca pe celalalt blog:x

Anonymous said...

Superb,genial...Esti cea mai tare,bravo!!!!!!!!!!
Admiratorul.

Lorelei said...

Multumesc!!!!!!!!!