8 March 2010

Pentru ca de-aia.


Pentru ca ador apusul ochilor tai in prag de seara si zambetul tau somnoros de dimineata.Pentru ca imi place rasuflarea ta linistita si obrajii tai cu o gropita in partea stanga.Pentru ca iti iubesc soaptele care imi ating tamplele incet,apoi urechile si imi ajung in suflet.Pentru ca ador somnul tau peste genele mele si tacerea ta absurda.
Pentru ca imi place cum iubesti imperfect si urasti cu iubire,pentru ca imi place mana ta dreapta cu care scrii si mananci iubire.
Pentru ca primavara ti s-a asternut pe par si ti l-a facut mai auriu,mai lung si mai parfumat.Pentru ca o ploaie ti-a spalat ochii si i-a facut albastri ca niste picaturi perfecte de apa.Pentru ca vreo floare ti-a murdarit buzele de rosu si ti le-a indulcit cu polen.
Pentru ca vreun fluture ti s-a pus in ureche drept cercel si o buburuza in cealalta ureche.Pentru ca o bucata de cer ti s-a lipit de piept si a devenit colier si pentru ca iarba ti s-a facut rochie verde,de matase.
Pentru ca stele iti cad din par prin pulberi argintii si pe pamant se fac stropi de roua.Pentru ca luna ti se joaca in par si cade pe oglinzi,la intamplare si se inmulteste si apoi se baga in patul tau la culcare.
Pentru ca vocea ta este un sunet calm,ca susurul apei de cascada si in urechile mele suna a cantec sprinten.Pentru ca privirea ta e o flacara in noapte,un cutremur pe pamant si furtuna in cer.
Pentru ca parfumul pielii tale suna a parfum e liliac alb de iarna si parul tau miroase incredibil a piersica.Pentru ca hainele tale miros a lalele galbene si genele tale au parfum de flori de cires.
Pentru ca mainile tale imi mangaie magnific parul si fruntea,pentru ca buzele tale imi saruta incet ochii de "noapte buna!" si pentru ca ador mangaierea ta cu care ma adormi,de-acolo,din steaua ta de unde ai cazut.
Pentru ca te strang in brate.
Pentru toate astea,te iubesc.(Asta pentru scumpa mami si pentru prietenica mea cea mai buna si cea mai dulce,Tessica mea iubita.Si pentru Gabica,sa nu se supere:) )

Si vroiam sa iti spun,mult iubita mea Tess,ca aseara ti-am pus soaptele sub plapuma ca sa le incalzesc,erau asa de reci...Si langa ele,mi-am pus inima si poza noastra.Cea mai frumoasa.Inima mea batea langa poza si langa soaptele tale,in timp ce tu imi sopteai prin zambetul tau "noapte buna".Si stii,Tess?De dimineata te-am iubit cu trandafiri galbeni.Numai pe mami am iubit-o cu trandafiri albi,ca semn al copilariei de mult apuse...

Iubesc liber,iubesc 3 persoane enorm,si inca una pe care nu imi doresc s-o iubesc,dar o iubesc!!

8 comments:

Rms said...

M-ai cucerit si de data asta!!!

Tess said...

Uite, ca mi-a venit si mie timpul sa ma iubesti? Dar tu, ma poti ierta vreodata ca nu pot sa te iubesc mai mult decat pana la plus infinit? Si iubirea pentru ea...(ca tu stii la ce ma refer), o sa reapara...poate mult mai mare, mai profunda, cu miros si mai puternic de portocale! TE IUBESC!

Lorelei said...

Stii,Tess:X...Te iubesc...
Amandoua trebuie sa ne iertam pentru ca nu ne putem iubi mai mult de plus infinit,fiindca tu stii,de cate ori mi-am cerut iertare petru lucrul asta...Ti-a venit timpul sa te iubesc cu o iubire....o iubire fantastica...
Cat despre ea...poate da,poate nu...Nu vreau sa ma mai impac cu iubirea aia...e dura.

Anonymous said...

Dar mult mai iubesti tu!

Lorelei said...

Asa-i!

Anilei said...

Citez din diriga:
" Mai are rost sa spun cuvinte?"

Lorelei said...

Nu mai are...

Prometeu said...

sunt curioasa cum va fi cand una din voi va cunoaste si o altfel de iubire..astept.