16 October 2008

Learning love-partea a 3-a





Au trecut doua zile de cand nu s-au mai vazut.Alice era foarte suparata,dar nici macar nu mai stia de ce.Simtea plimbandu-se prin parc aerul inchis si uscat,si o unda de parfum barbatesc ce-i amintea de Michel.Zambea si totodata ii venea sa langa.Se gandea ce va face in cele doua saptamani de vacanta care aveau sa soseasca cu pasi grabiti?Daca ea dupa doua zile era suparata ca nu-l vazuse...
Era clar-vacanta de iarna avea sa fie un cosmar pentru ea,fiindca el nu era infiecare zi cu ea,intr-un loc anume,sa fie ei doi,impreuna.Si-ar fi dorit mult asta.Cathy si Nady mereu o sustineau sa-l sune si ele devenira cele mai bune prietene ale ei,deoarece erau aproape singurele care stiau de Michel,dintre fete,caci baietii probabil erau toti informati de Lewis care nu se putea abtine.
Alicia vroia sa se razbune,dar nici nu mai stia pe ce.Se gandea sa mearga sus sa stea pe mess,numai ca sora ar fi innebunit-o cu temele...Cathy o suna intr-o seara si ii spuse sa mearga sa doarma la ea,alaturi de Nady care oricum ar fi venit,dar s-a hotarat sa mearga ziua urmatoare,asa incat maine nu va mai fi singura.
Cathy si Nady nu mai erau asa uimite de faptul ca Michel si Alice erau impreuna,caci Cathy era acum cu Lewis iar Nady cu John,asa ca le prea bine ca cercul lor este cumpus din sase adolescenti.Cei sase s-au hotarat apoi sa ramana de Craciun impreuna,chiar si de revelion,numai daca Michel si Alice nu plecau la munte,cu ai lor,ca in fiecare an de pilda...
Asa s-a si intamplat.Cathy,Nady,Lewis si John vor face Craciunul impreuna cu Alex si Anne,doi prieteni foarte de treaba.
A sosit si Craciunul.Cei sase au facut Craciunul imreuna iar Michel si Alice au plecat la munte.Nu mult timp dupa ce au ajuns,au descoperi extrem de fericiti ca isi vor petrece Craciunul si revelionul impreuna,la acelasi hotel,in aceeasi statiune.
Si au ramas impreuna...au invatat ce inseamna iubirea cu adevarat.

No comments: